Merle Conradi-Larsen

 

           MCL-glaskunst

           VELKOMMEN

Jeg har siden 2008 haft eget glasværksted i Jyllinge.

Mine serie med de maritime værker kommer som inspiration fra bla Roskilde Fjord. De nordiske blå og grønne farver i flot harmoni gengiver havet og bølgerne, og der er ofte en lille måge eller anden ekstra detalje, som giver værkerne liv og et smil.

Jeg har bla mine helt egne glassejlskibe – enkle og skulpturelle men samtidig med en flot vind i sejlene. Disse unikke sejlskibe er et eksempel på, at jeg ofte anvender glasset i nye former og derved opnår et tredimensionelt udtryk.

Min anden store inspiration kommer fra mange rejser i Afrika: savannen, dyrenes mønstre, det fantastiske sollys når dagen går på hæld, de støvede farver og den flotte og dybe masai-røde farve.

Jeg anvender udelukkende det håndrullede amerikanske glas Bullseye for at få de flotte intense farver, og ofte er der metaller eller metalglas i værkerne. Dette gør, at min glaskunst skifter udtryk afhængig af lyset og underlaget – værkerne bliver dermed mere personlige og spændende.

Blandt de unikke glasværker vil man finde både brugskunst, skulpturer, relieffer og glassmykker.

Man kan opleve min glaskunst i gallerier, kunstforeninger og offentlige institutioner - for information om kommende udstillinger se venligst under afsnittet " udstillinger"